Вижте това 10-годишно момиче, което накара света да настръхнеУникален талант, страхотен глас, това момиче пее толкова хубаво, че направо настръхваш като я слушаш. Браво! Дано България да ражда повече такива таланти,за да не се излагаме пред хората с тази чалга. Единственото хубаво нещо е, че през последните години този жанр видимо боксува и се опитва да дръпне, но просто затъва… надявам се само следващата хитова музика, която ще залее България да не е отново на това ниво, че просто няма да ми понесе отново 🙂

Здравейте приятели! Ако харесвате нашия развлекателен сайт и Ви допадат клипчетата, които внимателно подбираме и публикуваме специално за Вас, харесайте нашата страничка, чрез бутона по-долу за да се абонирате за тях, да получавате преди всички останали най-новите и забавни клипчета, които Мисирката е приготвила за Вас!

Още предложения

Напиши коментар

2 Коментара на "Вижте това 10-годишно момиче, което накара света да настръхне"


Гост
email
9 месеца 1 ден

Първо, Какво общо има Caroline Costa с България не разбрах?!
Второ, Това 10 годишно момиче, днес е на 21.!
Трето, Сравняването на Caroline Costa с Крисия Тодорова не ми се вижда удачно! Крисия съвсем не пее чак толкова добре колкото изглежда! За каква красота говорим при 10-12 годишни момченца – това е детският чар! Като станат по на 20 няма да приличат на себе си! Ще станат тьотки… Caroline Costa вече е загубила чара си и прилича на коледна пуйка същото ще стане вероятно и с Крисия!

Гост
Живко
2 години 9 месеца

Крисия Тодорова от шоуто на Слави пее по добре и е по красива