Шокиращо видео! Вижте как гръм удря джип, докато се движи по пътя!Такова нещо наистина не се вижда всеки ден! Гледайте как гръмотевица запалва движещия се джип! Видеото е заснето с камера от кола, която се движи отзад и е направено в Русия в един дъждовен ден. Автомобилът обаче си продължава да се движи и след удара, все едно нищо не се е случило! Странно, нали? Това е така, защото всичко, което е станало, се задържа от ламарините отвън и пътниците, които са били вътре нищо не са усетили!

Здравейте приятели! Ако харесвате нашия развлекателен сайт и Ви допадат клипчетата, които внимателно подбираме и публикуваме специално за Вас, харесайте нашата страничка, чрез бутона по-долу за да се абонирате за тях, да получавате преди всички останали най-новите и забавни клипчета, които Мисирката е приготвила за Вас!

Още предложения

Напиши коментар

2 Коментара на "Шокиращо видео! Вижте как гръм удря джип, докато се движи по пътя!"


Гост
bla bla
3 години 5 месеца

По малоумно описание под клипа не съм чел никога. Човек ти хал хабер от нищо си нямаш, светкавицата удря антената на джипа която се запалва и пада в тревата от ляво на него, ДЖИПА не се е запалил. Както се вижда той продължава но намаля скоростта и е на аварийни защото най вероятно хората който са вътре не знаят как да реагират. СЪщо така метала е ПРОВОДНИК, но при факта че гумите се явяват изолатор, енергията от светкавицата не може да затвори веригата с мокрия асфалта и да направи по големи поразии. Вътре на хората в колата нищо няма да им е станало защото всяка кола има гумени уплътнения на вратите. Единственото което е спасило хората е че са нямали контакт с открит метал вътре в купето.

Гост
Тони
3 години 5 месеца

Къде се видя антена, падаща до джипа не знам изобщо 🙂