Какво става, когато сварим Coca Cola? Вижте какво пиете и гаранция, че ще спрете да купувате!На всички вече е известно, че Кока Кола-та е супер вредна за организма напитка! И как няма като сме гледали толкова видео и предавания за това как почиства и ръжда, което значи, че я разгражда! Ето ви един експеримент с легендарната напитка, гледайте какво остава след като я варим по-продължително време! Представяте ли си какво поглъщате? Само захар, която е супер, ама наистина супер вредна за вашия организъм! Така че , мили хора, замислете се сериозно дали да си купувате и занапред!

Здравейте приятели! Ако харесвате нашия развлекателен сайт и Ви допадат клипчетата, които внимателно подбираме и публикуваме специално за Вас, харесайте нашата страничка, чрез бутона по-долу за да се абонирате за тях, да получавате преди всички останали най-новите и забавни клипчета, които Мисирката е приготвила за Вас!

Още предложения

Напиши коментар

2 Коментара на "Какво става, когато сварим Coca Cola? Вижте какво пиете и гаранция, че ще спрете да купувате!"


Гост
Владимир Данев
1 година 4 дни

Според тази несъстоятелна руска антиреклама, промишлените количества ОРИГИНАЛНА кока кола, които съм изпил от 1969 год. до сега, поради естеството на професията ми, вече трябваше отдавна да съм се разложил. Слава Богу, още се радвам на живота! През 70-те години на миналия век, вървеше силна пропагандна кампания за неземните, чудодейни вкусови и лечебни качества на „конкурентната“ безалкохолна напитка- алтай, създадена по специална технология в лабораториите на института по хранително вкусова промишленост на Великия Съветски Съюз. След многократни напъни да измести кока колата от пзара, алтаят безславно загуби битката и изчезна. Показаната в клипа демонстрация, вероятно би постигнала частичен ефект, ако не беше в работилница, или гараж, а в авторитетно обзаведена специализирана за целта лаборатория, което е изискване за всякакъв вид изследвания и анализи на продукта.

Гост
Владимир Данев
1 година 4 дни

Според тази несъстоятелна руска антиреклама, промишлените количества ОРИГИНАЛНА кока кола, които съм изпил от 1969 год. до сега, поради естеството на професията ми, би трябвало отдавна да съм се разложил. Слава Богу все още се радвам на живота ! През 70-те години на миналия век, вървеше силна пропагандна кампания, за неземните чудодейни качества на „конкурентната“ безалкохолна напитка – алтай, създадена по специална технология в лабораториите на института по хранително вкусова промишленост на Великия Съветски Съюз. След многократни напъни, алтая безславно загуби битката с наложилата се на пазара кока кола и тихо изчезна.